EN DE HU
< >


Ezüst Horvátországból

2019. március 23-31. között a horvátországi Vrsar városában rendezték meg a 35. Memorial Slavoj Greblo tenisztornát, ahol pályára lépett a Gorter Fémipari Zrt. támogatottja, Bíró Melinda is.

A magyar korosztályos ranglistavezető a főtáblán kezdett egy szlovák ellenfél ellen, akit magabiztosan győzött le (BÍRÓ Melinda –Sara KASTAKOVA 6:3, 6:1) így a 32 között folytathatta a küzdelmet. (A szlovákok második számú játékosa a későbbiekben megnyerte a vígaszág küzdelmeit.)

Melinda itt egy olasz fiatallal került szembe, azonban útját ő sem tudta állni, hiszen meggyőző játékkal a magyar ment tovább (BÍRÓ Melinda – Elisa PETRONI 6:0, 6:1).

A 16 között román ellenfél várt Melindára, aki az eddigi mérkőzéseken a legnagyobb ellenállást tanúsította, azonban ez is csak a tisztes helytállásra volt elég. Győzelmével (BÍRÓ Melinda – Vanessa Iona NOCACI 6: 3, 6:4) Melinda már a legjobb nyolc közé jutott a tornán.

A nyolcaddöntőben Melindát az osztrákok második számú játékosa várta, aki az első szettben még izzasztotta a fiatal magyar versenyzőt, azonban Melinda felőrölte erejét és bejutott a negyeddöntőbe (BÍRÓ Melinda - Sarah MESSENLECHNER 6:4, 6:1).

A döntőbe jutásért az osztrákok első számú versenyzője várt Melindára, azonban gondot ő sem jelentett, a magyar lány meggyőző játékkal kvalifikálta magát a döntőbe (BÍRÓ Melinda – Kim KUEHBAUER 6:0, 6:4).

Az aranyéremért vívott csatában a szlovák listavezetővel meccselt Melinda, aki már kemény diónak bizonyult számára, így az összecsapás szlovák győzelemmel zárult a 35. Memorial Slavoj Greblo tenisztornán (Bíró Melinda – Renata JAMRICHOVA 1:6, 1:6)

Bíró Melindának most még nem sikerült a tornagyőzelem idei első, nemzetközi versenyén, azonban az, ahogyan a döntőig menetelt, óriási büszkeségre és bizakodásra ad okot. Biztosak vagyunk abban, hogy Melinda az idei évben sok sikerrel fog megörvendeztetni bennünket!

További sok sikert kívánunk!

HKB CERT

Készítette: newtime kft.

Elérhetőségeink Telefon: 76/546-013
GORTER FÉMIPARI ZRT. Fax: 76/546-010
Kerekegyháza, Dózsa György út 1.     Email: info@gorterzrt.hu