EN DE HU
< >


Élményfürdő bérletekkel leptük meg az EGYMI gyermekeit

A Gorter Fémipari Zrt. évek óta igyekszik rendszeresen élménnyel egybekötött segítséget nyújtani a megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő, otthonokban élő gyermekeknek.

Tudjuk, hogy sajnos közülük sokuknak nélkülöznie kell a boldog családi hátteret és a szülői gondoskodást is, ami miatt nem élhetik át gondtalanul például a vakáció felszabadító, örömteli pillanatait sem.

A Kecskeméti Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola,Kollégium, Gyermekotthon és Szociális Intézmény, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény gyermekotthonában élő fiatalok többségének is csupán kevésszer adatik meg az, hogy a lakóhelyükön kívül jussanak olyan gyermeki élményekhez, amelyek egy kiegyensúlyozott, boldog felnőtt lét alapjait szolgálják.

Ezért a Gorter Fémipari Zrt. egy újabb karitatív tevékenységen belül a nyári szünet kellemesebbé tétele érdekében meglepte az EGYMI gyermekotthonát: 30 gyermeknek és 20 kísérő pedagógusnak bérletet vásároltunk a Kecskeméti Élményfürdőbe. A belépőket Hugyecz Zoltán vezérigazgató ma adta át jelképesen az intézmény képviseletében megjelenteknek a fürdőkomplexum előtt. Az öröm nagyon nagy volt, a gyerekek boldogan nyugtázták, hogy hamarosan hatalmas pancsolásban lehet részük.

Bízunk benne, hogy az élményfürdőzés örömteli pillanatokat szerez majd a gyermekeknek, és mindezzel sikerül mosolyt csalni az arcukra a vakáció időszakában is.

HKB CERT

Készítette: newtime kft.

Elérhetőségeink Telefon: 76/546-013
GORTER FÉMIPARI ZRT. Fax: 76/546-010
Kerekegyháza, Dózsa György út 1.     Email: info@gorterzrt.hu