EN DE HU
< >


A holland nagykövet tett látogatást a Gorter Zrt-nél

René van Hell az elmúlt év szeptembere óta tölti be tisztségét országunkban, és a kezdetektől fogva fontos feladatának tartja, hogy kapcsolatot építsen ki a Magyarországon működő, holland érdekeltségű cégekkel. A Gorter Fémipari Zrt. 75%-a magyar tulajdonban van, a fennmaradó 25% tulajdonosa a holland anyavállalat, a Gorter Luiken BV.

A Holland Királyság nagykövete 2018. február 7-én, szerdán érkezett a Gorter Fémipari Zrt. kerekegyházi telephelyére. René van Hell, Hugyecz Zoltán vezérigazgatóval valamint a követség gazdasági és kereskedelemfejlesztési tanácsadójával hatszemközti megbeszélést folytatott, amelyen szóba került a céggazdasági helyzete, kereskedelmi politikája valamint az anyacéggel való együttműködés kérdése is.

A megbeszélést követően a nagykövet abban a megtiszteltetésben részesítette a Gorter Fémipari Zrt-t, hogy megtekintette a gyár csarnokait és megismerkedett a gyártási folyamatokkal, ami után elismerően nyilatkozott a látottakról.

A nagykövet a gyárlátogatás során azokkal a holland honfitársaival is találkozott, akik már napok óta Magyarországon, ezen belül a Gorter Fémipari Zrt. kerekegyházi telephelyén tartózkodnak és dolgoznak.

A holland szakemberek – akik a Gorter anyavállalat munkatársai – magyar kollégáikkal együttműködve nálunk készítik el azokat a kiállítási termékeket – tetőajtókat -, amelyeket a cég a 2018. február 20-23 között, Kölnben megrendezésrekerülő „Dach + Holz International” nemzetközi kiállításon mutat be.

HKB CERT

Készítette: newtime kft.

Elérhetőségeink Telefon: 76/546-013
GORTER FÉMIPARI ZRT. Fax: 76/546-010
Kerekegyháza, Dózsa György út 1.     Email: info@gorterzrt.hu