EN DE HU
< >


200 ezres Gorter taneszköz adomány a rászoruló gyerekeknek

Közel 120 kisdiák és szülei számára jelent nagy segítséget az a mintegy 200 ezer forint értékékű tanszer, amelyet a Gorter Fémipari Zrt. adományozott az Egységes Gyógypedagógiai Intézmény tanulói részére.

Az iskolai taneszközöket Hugyecz Zoltán vezérigazgató adta át az EGYMI részére. Elmondta, hogy a vállalata számára mindig fontos volt, hogy a helyi támogatásokban mindig élenjáró legyen. - Így volt ez ezúttal is. Át tudjuk érezni az iskolába „készülő" családok helyzetét, hiszen a vállalatunknál is sok olyan család van, akiknek most kezdik a gyermekeik az iskolás éveiket. Azt pedig jól tudjuk, hogy sokaknak időnként gondot okoz a tanszerek beszerzése. Innen jött a gondolat, hogy a rászoruló családokat támogassuk meg egy kicsit abban, hogy könnyebben tudjanak a gyermekeknek szép tanszereket venni, és ezáltal egy kicsit nagyobb kedvvel tudják a gyerekek majd az iskolapadot megszokni – tette hozzá az adomány átadásakor Hugyecz Zoltán.

Ezt követően a vállalatvezető átadta a több doboznyi tanszert, így a színes lapokat, radírokat, ollókat, minőségi ceruzákat, zsírkrétákat, füzeteket, tollakat, ragasztókat, festékeket, írólapokat.

Dr. Hollóné Hruska Zsuzsanna az EGYMI igazgatónője a köszönet szavai után elmondta, hogy nagyon hálásak minden ilyen és hasonló felajánlásért, mivel az intézménybe sajnos több olyan gyermek jár, akiknek valóban nehézséget okoz az iskolai tanszerek előteremtése.

A Gorter Fémipari Zrt. által felajánlott eszközöket mintegy 120 gyermek között osztják majd szét.

HKB CERT

Készítette: newtime kft.

Elérhetőségeink Telefon: 76/546-013
GORTER FÉMIPARI ZRT. Fax: 76/546-010
Kerekegyháza, Dózsa György út 1.     Email: info@gorterzrt.hu